CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Nilrajas Kajas
Country: Guadeloupe
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 6 November 2008
Pages: 180
PDF File Size: 11.68 Mb
ePub File Size: 2.20 Mb
ISBN: 975-2-67424-818-8
Downloads: 44005
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkihn

De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Asa se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar confirmarre cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos.

Cine Dumnezeu conduce Posta Romana?

Am incetat sa mai dau pe acolo. Cum a reusit sa ocupe acest post nu se stie dar putem vedea cateva din marile realizari ale acestui desen animat. Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose.

Postarita din comuna Negri. Nu mi se trimit valori conrirmare se stie ca seFURA. Am de facut o sesizare in legatura cu serviciile postale facute de postasul din comuna dimacheni jud. A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. Si eu doresc ff mult sa denunt,citeva nereguli.

Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta. Fiindca am ajuns eu inaintea coletului am tot asteptat ca factorul postal sa-mi aduca acel aviz prin care sa stiu cand trebuie sa ma duc la Vaslui sa-l ridic. E posibil asa ceva? Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii. Atunci pt ce avem postas?

Astazi ptimire 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de confirmage care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac se in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

  BIOLOGISCHE PSYCHOLOGIE SCHANDRY PDF

Dar in sus nu te uiti? Eu locuiesc in satul simila com Zorleni,postasul nu a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l prijire eu ptr. Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Mai pun in plic cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa.

Un plic cu acelasi continut a fost expediat unei familii din Popesti-Leordeni csre a avut norocul sa-l primeasca. Inca o mamica care a trimis colet tot acolo ia stat coletul in posta 1 luna jumate. Cred ca e de o nesimtire vonfirmare limite.

confirmare de primire posta pdf – PDF Files

Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op. Acum o saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul? A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prin felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul.

Astept sa imi raspunda cineva. Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in aceasta situatie ,cand platesc un serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.

Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi. Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta. Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului. Mirosul vine de la faptul ca nu se poate aerisi oficiul care este deschis de dimineata pana seara, si mai vin si clienti certati cu igiena!

  LIEVER ASSERTIEVER PDF

I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. Reclamata Mot Ani in data de a inceput sa dea alocatiile si pensiile pe strada la mine si sa oprit la uni vecini de case unde a stat cate 20 minute si respectiv 45 minute impreuna cu sotul dansei care nu este angajat la Oficiul Postal.

Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa imi recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. In naivitatea si inocenta sa, copilul il intreaba: Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini.

N-am cuvinte sa le descriu serviciile.

Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa ce l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr. Cica un om o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa.

Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti pdimire ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune.

Reclamaţie online la Poştă

Am trimis 8 plicuri o data la destinatari din diferite localitati din Romania. Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti poata si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada. Am facut asta de mai multe ori.