CATALOG ROMSTAL PDF

Aici gasiti catalogul ROMSTAL Online. Catalogul ROMSTAL se va deschide intr- o fereastra noua. Vizualizeaza Catalogul ROMSTAL Online. Aici gasiti catalogul ROMSTAL Online. Catalogul ROMSTAL se va deschide intr- o fereastra noua. Vizualizeaza Catalogul ROMSTAL Online · Postare mai nouă. 28 feb. Title: Catalog Romstal primavara , Author: ROMSTAL ROMSTAL, Name: Catalog Romstal primavara , Length: 84 pages, Page:

Author: Musho Kit
Country: Panama
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 10 September 2012
Pages: 33
PDF File Size: 14.22 Mb
ePub File Size: 12.37 Mb
ISBN: 802-4-83537-570-2
Downloads: 85443
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashijas

Prescripii de calcul SR 2 Instalaii de nclzire. Cod Denumire UM Cant. Compatibilitatea intre diferite materiale din instalatiile de incalzire 3. Servomotor pentru acionarea vanei de reglaj, cu comand n 3 puncte, V c. Prima este introducerea aerului in instalatie atunci cind se efectueaza umplerea sau completarea cu apa. Holender DAB; 1 74C per. Volumul de apa din instalatiile de incalzire Volumul total de apa din instalatie se determina prin insumarea vatalog de apa al elementelor componente cazane, conducte, corpuri de incalzire etc.

In ceea ce priveste fenomenul catalo micropila electrica, nu s-a verificat in practica curenta deoarece a fost diminuat de prezenta unor dielectrice, care sunt garniturile si materialele de etansare intre radiatoare, robineti si conducte.

Catalog ROMSTAL Online | Catalog Oferte si brosuri. Catalog de reduceri.

Apa de umplere a instalatiilor de incalzire De la inceput trebuie precizat ca nu exista un STAS care sa reglementeze explicit care sunt calitatile apei de alimentare la instalatiile de incalzire cu apa calda. Antigel pentru instalatie Caracteristici tehnice: Se recomanda ca la montarea ingropata a conducteloracestea sa fie izolate sau pozate in tuburi gofrate. Regulatorul ECL echipatcu cardul C 75 si modul ECA 80 poate face cascada ladoua cazane cu arzatoare in doua trepte si poate gestionao vana cu 3 cai si pentru celelalte doua circuite s-aprevazut un Romtal cu un card C Cazan 2R15 34SM buc.

  BORGES GARDEN FORKING PATHS PDF

Oxigenul dizolvat duce la producerea de zgomote in instalatie, rlmstal accentuarea fenomenului de coroziune.

Condiii caalog generale de calitate STAS Elemente de radiator din font cu coloane unite i seciune eliptic. Zgomotul prezent in instalatie este favorizat de functionarea necorespunzatoare sau alteori de dilatarile termice necompensate. Cazan 1R6 34SM buc.

Termostat Technology Group 7G1 imersie 39T buc. Cazan 2R10 34SM buc.

Kit flanse pompa DN 50 73FP per. Robinet de trecere MF 2 buc.

Module IX (Catalog Module Romstal)

Perioada minima de regenerare este de 1 zi! Cartu lavabil din PP 47CD buc.

Rezervor apa cilindric orizontal lt. Astfel, in instalatiile de incalzire, literatura de specialitate recomanda folosirea diversilor aditivi.

Instalaie de ridicare a presiunii apei cu recipient de hidrofor. In cazul in care apa de umplere a instalatiei are valori diferite de duritate sau pH, fata de cele recomandate, fenomenul formarii gazelor poate fi foarte important datorita agresivitatii apei care declanseaza procesele de coroziune care deterioreaza instalatia.

  BLOODLINE OF THE HOLY GRAIL LAURENCE GARDNER PDF

Manometru 6 bar 39MF buc. Pompa de circulatie primar tip DAB 6.

Kit coaxial format din piesa concentrica cot si terminal 37K 37K 37K buc. Grup termic RS Mk. Supapa de sens cu arc 1 40G buc 1 Supapa de sens cu arc 2 40G buc. Kyl rf module catalog Education. Prezenta schema este valabila pentru: Regulator de temperatura tip CCS-2 2 sonde incluse 8. Panou solar sub presiune DN 2 buc.

Termometru Technology Group 39T buc. Regulatorul ECL echipat cu cardul C 75 poate gestiona o vana cu 3 cai si pentru romsyal patru circuite s-au prevazut doua ECL cu doua carduri C Calculul puterii termice la schimbatoarele de caldura 4. S3,4,5,6; ESMU – Senzori pentru temperatura agentului termic, montai pe turul circuitelor de nclzire, respectiv secundar 39D buc. Cazan 2R7 34SM buc. Robinet cu flotor 1 74P buc. S2,3,4,5; ESMU – Senzori pentru temperatura agentului termic, montai pe turul circuitelor de nclzire, respectiv secundar, N 39D buc.

Schimbtor de cldur cu plci T3- 41 plci Formarea gazelor In principal sunt trei cause care duc la formarea gazelor in instalatiile de incalzire.