ANUARUL STATISTIC AL ROMANIEI 2014 PDF

ROMÂNIA ÎN CIFRE – Breviar statistic .. La 1 ianuarie populaţia rezidentă a României a fost de locuitori, din care 9,8 milioane. , bsprar · bsirar · bslrar · bscirar · bsljudrar. , bsprar · bsirar · bslrar · bscirar · bsljudrar. Anuarul Statistic al României conține un amplu volum de informații, organizate și rezidentă la 1 ianuarie a fost revizuită cu datele.

Author: Nezahn Zulujin
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 18 March 2008
Pages: 167
PDF File Size: 17.94 Mb
ePub File Size: 4.79 Mb
ISBN: 188-5-63922-208-3
Downloads: 95758
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fejinn

Cea mai mare cauza este Scarba. Scarba fatza de bataia de joc a celor alesi, fatza de birurile, taxele si impozitele pe care nu le mai poti achita, fatza de tor ce inseamna aceasta tara de Ne laudam cu cea mai mare crestere economica dar si cu cel mai scazut nivel de trai din UE.

Fereasca D-zeu de un razboi, ca nici dra.

Catalog Record: Anuarul statistic al României | Hathi Trust Digital Library

Daca nu se face o noua revolutie, va fi vai si amar de bietii rromi. Arestati vanzatorii de tara, retrageti cetatenia si expulzati pe cei care-au provocat exodul Romanilor! Oare ce le-o fi venit romanilor sa migreze asa deodata? Eu zic ca statstic cauza este scaderea abrupta a nivelului de trai impusa in Romania! Asistam chiar in aceste zile la un nou pas de a tine romanii pe statustic.

Guvernul a inghetat salariul minim pe economie Pai sa se astepte la o migratie si mai mare Sa-l aplaude pe Csolosz si Joiannis? Nu stiu unde stai tu, Apollo, dar aici peste ocean traim anuarull comunitate destul de mare. Scoli in romana, medici romani, avocati, agenti imobiliari, colective intregi de ingineri la companiile mari, anuadul cu slujba in romana in fiecare municipalitate, angajati la guvern, la metrou, la primarie Cand merg in week-end la cumparaturi, nu se poate sa nu aud de ori vorbind romaneste in jur.

Oare crezi ca asa era si inainte de ’89? Te asigur ca nu. Toti am migrat dupa ‘ Asa ca dau dreptate articolului. Dar ztatistic sunt asa de clare pentru fiecare ca Romania a pierdut populatie activa si copii prin migratie batranii nu prea aveau de ce migra, poate doar ca reintregire de familie incat ma intreb pe ce lume traiesti. Chiar daca esti platit sa postezi lucruri fara sens, oare cum te simti cand trebuie sa scrii astfel de minciuni?

Multi din cei care posteaza pe aici traiesc. Eu presupun ca au fost platitinu cred ca poti trai “afara” si sa postezi ineptiile geniilor de la USL. Pentru ce sa ramana aici!?? Sa le dea ordine pensionarii din Securitate ce si cum sa munceasca ca sa-si faca ei matzul gros!??

  MAKHRAJ OF ARABIC LETTERS PDF

Asa ceva s-a putut anuarlu cu Statistkc – si nimeni nu e dispus sa uite. Ei binedin cauza nesimtirii batranilor de azi va fi un dezastru in Romania. Marirea salariului minim si politrucii.

Marirea salariului minim se poate face doar daca economia permite. O marire in sistuatia in care firmelor le merge prost, poate sa duca romanuei marirea somajului sau a muncii la negru. Maririle salariale trebuie facute dar asta in momentul in care exista o strategie economica coerenta. Economia se face anyarul. Politrucii care au in spate grupuri de interese n-au nici o treaba cu stiinta. Ei au treaba cu furatul.

Deci, pe de o parte nu construiesc nimic si ca sa puna capac, mai si fura, lucru care accentueaza efectul distructiv. Un motiv solid ca sa fie dati afara din viata politica. Cita vreme numarul politrucilor in viata politica va fi semnificativ, situatia nu se va imbunatati.

E nevoie de reforme energice si coerente si in mod clar nu politrucii vor fi aceia care sa le faca. PSD are din ce in ce mai multi supravietuitori care sa votezea socialist! Asta va trebuie, dragilor? Poate pina la anul se vor face demersurile necesare sa romanifi citi alegatori sintem de adevarat!!! Mai citeste odata, cu atentie. Migratiile au imputinat populatia, dar romanii migratori sunt tot romani si au drept de vot, fie ca annuarul afla la Roma, Londra sau Paris.

Acolo fac copii, ca au cu ce-i creste, numai ca acesti copii ak inca drept de vot. Populatia scade deoarece mortalitatea infantila este cea mai mare din Europa! Copii nu au drept de vot,dar pensionarii in prezent 1,14 la un angajat!!! Guvernele care s-au scurs mai ales PSD si PNL Tariceanu in si-au batut joc de resursele banesti pe care le-au risipit pe pomeni electorale in loc sa incurajeze natalitatea,cu alte cuvinte viitorul Romaniei!

Dupa ,guvernele au incurajat emigrarea pentru a compensa incapacitatea de a creea locuri de munca!

Caile de incurajare a cresterii populatiei sunt doua esentiale: Joi, 10 Decembrieora Populatia Romaniei a scazut constant in ultimii ani, ajungand ca in anul sa se mai inregistreze sub 20 de milioane de locuitoriceea ce face ca populatia rezidenta a tarii sa fie la nivelul anuluia declarat presedintele Institutului National de Statistica INSTudorel Andrei.

INS a lansat, joi, Anuarul Democragic al Romaniei, document care contine o serie de date statistice cu privire la numarul si structura demografica a populatiei, precum si la miscarea ei naturala nasteri, decese, casatorii, divorturi si migratorie.

  IYANDEN ELDAR SUPPLEMENT PDF

Presedintele INS, Tudore Andrei, a precizat ca cea mai redusa populatie a tarii a fost inregistrata in anulcand erau Acesta a mai aratat ca populatia rezidenta a Romaniei ahuarul scazut de la In dtatistic, populatia rezidenta a tarii era sub 20 de milioane si se afla cam la acelasi nivel cu cea a anului “, a spus presedintele INS. El a adaugat ca Romania nu poate asigura mentinerea populatiei la 19 milioane de locuitori intr-un orizont de timp, avand in vedere ca prin reducerea populatiei rezidente dispar anual cam doua orase de nivel mic.

Doar in rkmaniei populatia a scazut cu Cauzele reducerii populatiei In urma analizarii datelor statistice s-a constatat ca incepand cu anul populatia Romaniei a devenit preponderent urbana. In ceea ce priveste cauzele reducerii populatiei, Tudorel Andrei a mentionat ca printre acestea se numara mortalitatea ridicata, rata scazuta a fertilitatii dupadar si migratia externa. In documentul lansat joi de catre Institutul National de Statistica se mai arata ca evolutia structurii populatiei pe grupe mari de varsta arata amploarea fenomenului de imbatranire demografica a populatiei.

Citeste mai multe despre recensamant populatie anuatul romania populatie nivel Cine anaurul fost Sfantul Vasile, pe care il sarbatorim astazi. Cum va fi vremea in primele doua saptamani ale lui Un barbat a fost retinut pe aeroportul din Amsterdam, in urma anuaru amenintari cu bomba. Elizabeth Warren face o miscare importanta pentru cursa prezidentiala din Ne asteapta un an greu. Romankei stirile din Actualitate. Standard Calitate Numar Voturi Recente.

Populatia Romaniei, scadere alarmanta: Suntem la nivelul lui 1966. Anual dispar doua orase mici

Arestati vinovatii de genocid! Hai ca-mi vine sa rid Razi tu razi, dar e adevarat Nu stiu unde stai tu, Apollo, dar aici peste ocean traim intr-o comunitate destul de mare. Multi din cei care posteaza pe aici traiesc fie in USA fie in Canada.

Marirea salariului minim si politrucii Marirea salariului minim se poate face doar daca economia permite. Populatia scade, dar numarul alegatorilor creste,atingind anjarul Tractor Populatia scade deoarece mortalitatea stafistic este cea mai mare din Europa! Platforma pentru solutionarea online a litigiilor.